Sportsjournalisternes Golf Klub

Invitation til TLP Golf DM 2022.

Efter et travlt forår og en tiltrængt sommerpause er vi nu klar til at åbne op for et spændende efterår, som indledes med sæsonens store begivenhed, TLP Golf DM. Turneringen spilles tirsdag d. 23. august 2022 på Sct. Knuds fantastiske bane. Der spilles 36 huller med matchfee på 600 kroner for type A- respektive 750,- for type B-medlemmer. Der er også mulighed for at deltage i 18 hullers-rækken, hvor matchfee er 450,-/600,-.

Som vi allerede har meldt ud flere gange har Sct. Knuds måtte opgive at invitere os til at spille kvit og frit på grund af en lidt for anstrengt økonomi, men vi har naturligvis meldt tilbage at vi gerne vil støtte op om klubben og holde fast i den fine tradition med DM i det fynske. Derfor er matchfee en smule højere end tidligere år, men kun lige nøjagtig med de 300,-, som er den fordelagtige pris klubben har givet os for at bruge banen omtrent hele dagen.

Uanset om du spiller 18 eller 36 huller dækker matchfee golf, frokost og middag med drikkevarer. Drikkevarer til frokosten er for egen regning - ligesom drikkevarer inden middagen. Scorekort afhentes som sædvanligt i shoppen, og her afleveres de også umiddelbart efter hver runde.

Første starttid er klokken 08.00. Frokost er klar ca. kl. 11.30. 18-hullers rækken indledes med frokost og sendes ud ca. 12.30 – og efterfølgende slår 36-hullers deltagerne ud på anden runde.

Efter den sene runde – og måske et hurtigt bad + en kold på terrassen (for egen regning) – er der fælles middag med præmieoverrækkelse.

Ved tilmeldingen er det vigtigt at du vælger række A for at deltage i 36 hullers-matchen. Således er række B forbeholdt 18 hullers-matchen.

Hvis du vil spille 36 hullers-matchen men er nødt til at køre i buggy, så betyder at du IKKE deltager i det officielle DM, men din anden runde tæller med i 18 hullers-matchen, hvor buggy er tilladt. For dette helt sjældne valg har vi oprettet række C, som du så skal vælge ved tilmeldingen ;-)

Alle bedes ved tilmeldingen tilføje evt. ønsker om tidlig / sen starttid samt om du ikke er i stand til at deltage i middagen, hvilket har betydning for vores samlede bestilling til køkkenet. Husk at vi ikke kan garantere noget i forhold til ønsket starttid, men vi gør vores ypperste for at imødekomme alle ønsker.

I Sportsjournalisternes DM spilles som bekendt 36 hullers stableford med fuldt handicap – dog kan ingen spiller opnå mere end 36 tildelte slag per runde (jvf. vedtægterne). Ved lige antal points efter 36 huller spilles sudden death play-off. Udover DM-titlen spilles der også en bruttorække, som udregnes ved antal points minus antal tildelte slag – og altså IKKE som slagspil. Scorekort afleveres straks efter hver runde – og vi minder om at alle scorekort bliver kontrolleret grundigt inden de underskrives og afleveres - alt sammen naturligvis for at undgå diskvalifikation.

Tilmelding foregår via hjemmesiden med online betaling - og seneste frist er torsdag d. 18. august kl. 23:59!! .... husk at vælge rigtig række og tilføje evt. bemærkninger.

Ny titelsponsor

I forbindelse med årets DM er det en os en stor fornøjelse at præsentere TLP Golf som ny sponsor for turneringen på Sct. Knuds.

TLP Golf er et efterhånden 20 år gammelt enmandsfirma, som har en fysisk butik, der sidste år flyttede fra Harekær til Haslev, hvorfra Thomas Løve Petersen også styrer sin netbutik. Som sponsor leverer han præmierne til årets DM i form af gavekort og desuden giver han 10 procent rabat på alle varer, også allerede nedsatte. Medlemmer af SGK kan bruge koden SPORT10, når de handler hos www.tlpgolf.dk

På gensyn til TLP Golf DM. 

onsdag 10. august 2022

Flere nyheder.

 • Sommertur 2023 til Skåne

  Først skal der lyde et rundende godt nytår!! Håber, at I alle kom godt ind i det nye spændende golf-år. Vi sta…

 • Nanna Koerstz Madsen vinder Den Gyldne Golfbold 2022

  Nanna Koerstz Madsen fra Smørum Golfklub blev onsdag hædret med den fornemste pris i dansk golf - Den Gyldne G…

 • Tænk at Lars Vermund skulle blive manden med de mest rammende ord om endnu en fantastisk tur til EMGJ

  Det er efterhånden et par døgn siden, at Jesper Worres driftssikre Skoda nåede skribentens adresse på Vestegne…

 • Den første og den fjerde sejr på samme tid

  Der sker tre ting, når man bliver ældre: Man husker ikke så godt, man hører ikke så godt og man husker ikke så…

 • Invitation Autumn Leaves

  Endnu en fantastisk golfsæson er så småt ved at gå på hæld, men i SGK vil vi gerne klemme lidt mere ud af den.…

 • Invitation Pas på Politiet

  Da SGK sidste år mødte Politiet for sjette gang, endte det som bekendt med sejr til SGK, og dermed en udlignin…

 • Den gode og den dårlige nyhed om SvensKampen er egentlig den samme

  Der findes smukke pokaler, store pokaler, imposante pokaler, små pokaler, farvestrålende pokaler. Ja, der find…

 • Invitation til SvensKamp i Landskrona

  For 46. gang skal dyste mod vores svenske kolleger, denne gang på udebane i Sverige. Vi skal på besøg på Eriks…

 • Referatet af TLP Golf DM bliver en lille smule anderledes end det plejer – for det var DM også

  Rubrikken – eller overskriften, som det jo hedder derude i virkeligheden, hvor en masse mennesker fjoller ubek…

 • Spil den fantastiske skovbane i Holstebro

  I 2021 besøgte vi Holstebro i forbindelse med DGU Friendly Vest på en regnfyldt dag i maj. Vi har besluttet at…

Galleri