Sportsjournalisternes Golf Klub

To spændende matcher skyder 2021-sæsonen igang.

Vi går mod lysere tider, ikke bare vejrmæssigt. For nu begynder golfsæsonen, i hvert fald i SGK-regi. Og vi lægger ud med to på papiret spændende matcher i fantastiske omgivelser.

Første slag bliver traditionen tro slået på Eremitagen, denne gang mandag d. 26. april med omvendt gunstart kl. 9:00. Som altid på denne tid af året byder den skønne, gamle klub velkommen til et gensyn med flotte dyr og overkommelig rough. Ligesom sidste år er der dog desværre stadigvæk grund til at finde den alvorlige mine frem og erkende, at årets udgave igen bærer præg af den aktuelle situation, behæftet med en række begrænsninger, forholdsregler og retningslinier, som vi SKAL følge. Det er uhyre vigtigt, at hvert enkelt medlem tager disse alvorligt, og derfor bør man læse nedenstående grundigt.

Vi spiller en baglæns gunstart fra klokken 9:00. Driving rangen er åben, men vi beder om at man nøjes med ca. 15 minutters opvarmning så alle får plads inden gåturen ud til første hul. Starttider vil som altid fremgå af Golfbox og blive sendt til Jeres emailadresse.

Husk at beregne god tid til transport og ikke mindst den gode gåtur fra parkering til klubhus. Vi anmoder om at alle tager hensyn og vi undgår at stimle sammen. Efter runden vil det være muligt at samles på terrassen til både en forfriskning, lidt at spise og præmieoverrækkelse. MEN det er meget vigtigt at pointere, at der kræves gyldigt coronapas for at opholde sig på terrassen, hvor det kun er tilladt at sidde fire personer ved hvert bord. Så hvis man ikke opfylder "kravet" bedes man nøjes med at aflevere sit scorekort og herefter undlade at opholde sig på terrassen. Der er fuld forståelse for alle, som ønsker at tage hjem straks efter matchen.

På grund af alle disse restriktioner ser vi bort fra at lave en samlet spisning. Til gengæld vil det være muligt - ligesom sidste år - at bestille en banesandwich allerede i forbindelse med online tilmeldingen. Bestilte sandwiches vil ligge klar til afhentning ved klubhuset inden turen til første tee. Prisen for en sandwich er 49,- og vil blive lagt oven i matchfee'en ved tilmelding og online betaling. Matchfee er 350,- for type A- respektive 500,- for type B-medlemmer, og tilmeldingsfristen er torsdag d. 22. april ved midnat.

Ledreborg Lokker

Årets anden match afvikles tirsdag d. 11. maj på den Nick Faldo-designede bane Ledreborg Palace, hvor man får sin sag for med drilske drives og finurlige greens. Der er løbende start fra kl. 11.00 og forhåbentlig kan vi holde præmieoverrækkelse på den flotte terrasse omkring kl. 16.00. Hvorvidt der vil være krav om coronapas ved denne lejlighed står endnu hen i det uvisse, men naturligvis gælder alle ovenfor nævnte restriktioner som udgangspunkt ved alle matcher indtil andet bliver meldt ud.

Greenfee for denne herlighed er ligeledes 350,- for type A-medlemmer og 500,- for type B. Fristen for tilmelding er mandag d. 26. april ved midnat.

KONTINGENT

Husk også at det nu er tid til at betale kontingent. Som bekendt er kontingentet på 600,- for type A-medlemmer, mens type B-medlemmer skal betale 100 ,-. Beløbet bedes indsat på følgende kontonummer (med angivelse af DGU-nummer i bemærkningsfeltet):

Danske Bank
3170 - 4310349208

Sidste frist for indbetaling af kontingent er 1. maj 2021 ... MEN såfremt du ønsker at deltage i åbningsmatchen SKAL beløbet overføres senest på dagen inden tilmeldingsfristens udløb !!!
Der er ikke noget automatisk tjek ved tilmeldingen til matcherne, så vi beder Jer venligt om selv at sørge for at overholde fristerne.

TILMELDINGER

Tilmelding til Royal Unibrew Springtime Classic har tilmeldingsfrist allerede på torsdag den 22. april inden midnat.

Tilmelding til Ledreborg Lokker har tilmeldingsfrist mandag 26. april ved midnat.

Og så må du heller ikke glemme årets hyggeligste arrangement: Sommerturen, som i år går til Fyn. Læs meget mere om de tre dage i begyndelsen af juni og tilmeld dig/Jer senest 30. april. Der er allerede god opbakning om denne traditionsrige tur.

Vi glæder os til at se Jer alle sammen - på afstand :-)

Mange forårshilsner
Bestyrelsen

tirsdag 13. april 2021

Flere nyheder.

 • Invitation Generalforsamling 2020 - med opvarmning

  Endelig er foråret kommet, og sammen med udrulningen af vaccinerne og stabile smittetal er det nu blevet mulig…

 • Skridttælleren får altid travlt på Ledreborgs storslåede anlæg

  En særdeles velspillende del af vores firebold havde hørt fra en, der kender en vidende mand, at Ledreborg Pal…

 • Golf uden grisefest

  Grisefester på Gran Canaria er efterhånden en saga blot. Til gengæld kan man nærmest fodre svin med gode golfb…

 • Spil med på en af Danmarks allerbedste baner

  I samarbejde med Dansk Golf Union kan vi nu invitere til DGU Friendly Vest 2021. Vi spiller på Holstebro Golf…

 • Erik Weir fik ret i sin forudsigelse – med et enkelt forbehold

  Han konstaterede det med sin tørre britiske lune allerede på den velbesøgte parkeringsplads i den kølige morge…

 • Sommertur 2021 på øen i midten

  Egentlig var planen i år at besøge Winston Golf i Nordtyskland, men på nuværende tidspunkt tyder det ikke på, …

 • Forårshilsen fra bestyrelsen

  Bestyrelsen håber at I er kommet godt gennem vinteren og så småt er ved at gøre klar til en nye sæson. Matchk…

 • Den Gyldne Golfbold for 2020 bliver først overrakt næste år

 • Formandens beretning 2020

  Kære medlemmer. Som bekendt har det ikke været muligt, at afholde vores ordinære generalforsamling sådan som …

Galleri