Sportsjournalisternes Golf Klub

Fotografen lynede ved DM, men undtagelsesvist kun på banen.

Da et lysglimt over Nyborg lyste op sent på aftenen, var spørgsmålet indlysende: Var det et lyn eller Lars Krabbe, der tog et billede?

Nåh nej, det må have været et lyn, for helt undtagelsesvist gik Krabbens kamera i baglås, da han ellers som sædvanlig skulle forevige præmieoverrækkelsen.

Til gengæld lynede husfotografen ude på Sct. Knud, hvor det blev ved en rumlende torden i horisonten, mens 34 SGK’ere færdiggjorde formiddagsrunden og dernæst spillede anden runde i et vejr, der mindede om asiatiske forhold med trykkende varme og svedige overflader.

Lars Krabbe var især glad for sin score på 9. hul, da han fra greenbunkeren flækkede bolden rundt om klubhuset, og efter at være belært om, at bolden ikke var out, slog den tilbage på green og holede et monsterputt for en bogey til 2 point.

Helt afgørende blev denne redningsaktion da ikke, for med sine runder til 34 og 39 blev Lars Krabbe med sin totalscore på 73 point og en margin til Torben Schou på 5 point en ganske sikker vinder af vores DM.

Det indbragte Lars Krabbe førstepræmien fra Norwegian, som var en returbillet til Danmark, som vinderen forklarede med en reference til en vittighed, der er ældre end skribenten – men naturligvis er på repertoiret alligevel.

Lars Krabbe har dog på et af de der sociale medier meddelt, at gavekortet skal bruges til en golfrejse for ham og fruen, når vintermørket sænker sig omkring Danmark.

Dagens sekundære vindere blev begavet fra det bugnende præmiebord, som vores højt skattede sponsor, Thomas Johansson med firmaet Thomtex, havde fyldt med lækkerier fra De 5 Gårde. Det kom Thomas Heiredal til gode som vinder af bruttorækken for 10. gang i løbet af de senest 13 år, Roberto Zacharias for at være nærmest pinden på 13. hul, Uffe Kongsted for længste drive på 8. og Peter Jensen som vinder af 18-hulsrækken.

Her lavede Sct. Knuds formand, Jørn N. Nielsen, ellers 35 point, men han var allerede hyldet for endnu engang at have inviteret SGK til at afvikle vores mesterskab på den pragtfuldt, fjedrende golfbane, der står overfor en større renovering, fordi undergrunden er så porøs, at den ikke kan holde på vandet. Det lyder i øvrigt som en ældre mand, jeg kender…

Og så høstede formand Jørn aftenens største bifald, da han inviterede SGK tilbage næste år, hvor det allerede er aftalt med golfmanager Rene Bøgh-Larsen, at vi kommer tirsdag 25. august. Så står Dino atter klar som den rare starter og chefgreenkeeper Thomas Kjær Nielsen er forhåbentlig kommet helskindet gennem den sygdom, der holdt ham væk fra årets fremragende middag med en dessert, som blev spist helt op!

Tekst: Allan Nielsen. Foto: Lars Krabbe og Uffe Kongsted torsdag 29. august 2019

Flere nyheder.

 • Samsøturen var lige så ski’skæg og velsmagende som altid

  Når alt andet har fortonet sig i glemslens tåger, vil tre ting stå tilbage fra årets tur til Samsø: Den forryg…

 • Skal Politiet have bank igen?

  Med minderne fra den nys overståede Samsø tur i frisk og glædelig erindring, ser vi nu frem mod næste match fo…

 • Hissa-hussa-hej-sa-sa. Og det fik de. For tredje år i træk og de næste syv år

  Lad os straks indlede med den glædelige nyhed, der på grund af referentens alt for (golf)travle uge nok ikke l…

 • Invitation SvensKamp 2019

  Vi har det smukke trofæ, og vi har hjemmebane, når det gælder den 43. udgave af SvensKampen. Matchen spilles t…

 • Efter en sandsynlig SGK-rekord var der absolut ingen, der mumlede 'fifler!'

  Hvis vi skal være sådan helt bramfrit ærlige, så har vi nok alle sammen gjort det: Siddet ved en præmieoverræk…

 • Invitation Thomtex DM præsenteret af Norwegian

  Så er det blevet den tid på året, hvor pokalen skal findes frem, pudses og gøres klar til en tur til Nyborg.…

 • Så skal EMGJ-holdet sættes

  OPDATERING 14. AUGUST: HOLDET ER NU FULDTALLIGT I foråret lokkede vi med en tur til Alpelandet sammen med det…

 • Invitation DGU Friendly Øst

  Sommeren synger på de sidste vers, og vi gør klar til en række spændende matcher i den nærmeste fremtid - mere…

 • Traditionerne fik en ny dimension i solrige Skåne

  Selv om titlen gennem tiden er ændret fra ’familytrip’ til ’sommerturen’, er spillereglerne de samme for vores…

Galleri