Sportsjournalisternes Golf Klub

Invitation til Thomas Cook Team Clash.

Den 16. maj skal vi forsvare vores sejr mod Thomas Cook fra i fjor. SGK vandt med mindst mulig margen og først efter fintælling og fairplay fra Cook'erne kom sejren i hus på Ljunghusens fine bane. Det er dog stadig Cook'erne der fører 'all time' ranglisten med flest sejre.

Vi har 'hjemmebane' denne gang, og det foregår på en anden tidligere European Tour bane (Nordic Open 2003), Simon's GC. Der er fælles registrering og morgenmad i Lakeside Restaurant 7:45, hvor Lars Løgstrup holder en kort briefing om banen. Baglæns gunstart 9:00. Der er frie bolde på rangen til opvarmning.

Ca. klokken 14:00 er der smørrebrødsbuffet og præmieoverækkelse.

Vi er værter for matchen i år og derfor let forhøjet matchfee, som for type A-medlemmer er 350 kroner. Bemærk at kontingentet på 500 kroner skal være indbetalt på foreningens bankkonto senest dagen før matchen. Matchfee for type B-medlemmer er 500 kroner.

Fristen for tilmelding er allerede på tirsdag den 9 maj kl. 12:00, så skynd dig at tilmelde dig.

Til alle, der ønsker at indbetale kontingent på 500,- og dermed deltage som type A-medlem, følger her foreningens bankoplysninger:

Danske Bank
Reg.nr.: 3170 
Kontonummer: 4310349208

Venligst tilføje DGU-nummer i bemærkningsfeltet.

Bonusinfo om Simons GC

Klubben kan i maj 2018 fejre sit 25 års jubilæum. I 2003 var banen vært for den første European Tour turnering i Danmark, Nordic Open, som blev vundet af Ian Poulter. I 2018 skal Simon's GC være vært for Schipco Masters på European Senior Tour.

Sæson 2017 er i fuld gang

Vi er kun lige kommet ind i forårsmåneden maj, og allerede nu er de først to matcher afviklet. For 2 uger siden åbnede vi med den traditionelle Springtime Classic og en flot sejr til Claus Rødgaard Thomsen. Og tidligere på ugen sikrede Uffe Kongsted sig en overbevisende sejr i Søllerød Afternoon Challenge.

Efter Thomas Cook-matchen venter så Greve Grill Cup d. 2. juni. Matchen er allerede gået hen og blevet et tilbagevendende indslag med eftermiddagsgolf og efterfølgende hyggelig grillaften (forhåbentlig) på terrassen. Tilmeldingen er åbnet og invitation udsendes snart.

I dagene 12.-13. juni afvikles et af sæsonens mest populære arrangementer, når Mette Kramer byder os velkommen til Grønfeldt Samsø Cup. Separat invitation er på vej til din indbakke ;-)

SKAL DU MED PÅ SOMMERTUREN?

Sommerturen har i mange år været et fast og hyggeligt indslag i vores kalender. De seneste år har det dog knebet lidt med opbakningen. Men det skal ikke afholde os fra at holde fast i konceptet og i år vende tilbage til tre turneringer i begyndelsen af juli måned, hvor man har mulighed for at tage sin kone, mand, kæreste og/eller golfspillende børn med.

I år har vi valgt Fyn som mål for vores golfmæssige udskejelser. Med base på HCA Golf ved Bogense, er det planen at spille Langesø, HCA Golf og Odense. Men inden vi sætter det hele i gang, kunne vi godt tænke os en tilkendegivelse fra jer, om I har lyst til at deltage i årets tur.

Programmet som det pt. ser ud:

Mandag 3. juli
Vi mødes i Langesø Golf, hvor vi spiller en runde golf og efterfølgende spiser aftensmad. Herefter går turen til HCA Golf, hvor vi skal overnatte.

Tirsdag 4. juli:
Der er morgenmad og efterfølgende golf hos HCA Golf. Til aften serveres der en to-retters menu.

Onsdag 5. juli:
Vi kører til Odense Golfklub, hvor vi spiller en runde, inden vi siger farvel til hinanden.

Pris:
Den samlede pris for turen bliver omkring 2000 kroner pr. person. Inkluderet er tre runder golf, to overnatninger i dobbeltværelse i et golfhus, 2x morgenmad og 1 to-retters menu tirsdag aften.

Der vil naturligvis være mulighed for enkeltværelse mod en merpris, ligesom du kan vælge blot at deltage én eller to af dagene.

Øvrige måltider samt alle drikkevarer er som udgangspunkt for egen regning, men afhængigt af antal tilmeldinger vil vi se på mulighederne for at skaffe gode aftaler til frokost.

PRAKTISKE DETALJER

Vi har på nuværende tidspunkt brug for en "ikke forpligtende, men dog meget gennemtænkt" tilkendegivelse af interesse for at årets sommertur. Derfor bedes I sende en email senest 15. maj til sommertur@sportsjournalisternesgolfklub.dk med alle relevante oplysninger (antal deltagere og antal dage). Og så håber vi at tilslutningen er stor nok til at Sommerturen 2017 bliver en succes.

torsdag 4. maj 2017

Flere nyheder.

  • Invitation Springtime Classic og generalforsamling

    I 1963 sang Bob Dylan “The Times They Are a-Changin’”. Det var rigtigt dengang, og her 61 år senere er det sta…

  • Hans Grønfeldt er afgået ved døden

    En af monopolets helte, Hans Grønfeldt, sov stille ind natten til søndag efter længere tids sygdom. Han blev 8…

  • Nicolai Højgaard modtager Den Gyldne Golfbold

  • Invitation: Kom til overrækkelsen af den fornemste hæder i dansk golf

    Pressen inviteres hermed til overrækkelsen af Sportsjournalisternes Gyldne Golfbold 2023. Overrækkelsen finde…

  • Sommertur 2024 - Royal Oak og Vejle

    Mandag 1. til onsdag 3. juli 2024 Vores base bliver på Royal Oak i Jels. I 2023 blev 10 luksus Spa huse på hv…

  • Mindeord om SGK-medlem Hans Kiel

    Det er med sorg, at vi må berette om et dødsfald blandt medlemmerne i SGK. Det gælder vores mangeårige medlem,…

  • Nyhedsbrev november 2023

    Kære medlemmer. Det er surt, men sandt. Sæsonen er slut for SGK.  Det er den ikke for de professionelle golf…

  • Hurra for maden, vinen, musikken, bestball og 5.-pladsen – så pyt med vejret og den laaaange, våde bane

    Det er halv-italieneren Kim Ferrigno, der har sagt, at en sport, hvor man i mange sammenhænge er sin egen domm…

  • Sæsonen sluttede med sidevind, den tættest mulige afgørelse og en god idé

    TLP Golf Autumn Leaves hedder årets sidste ordinære turnering i vores højt værdsatte forening. TLP Golf fordi …

  • Invitation TLP Golf Autumn Leaves

    Vi bryder os ikke om det, men det er desværre sandt. Endnu en fantastisk golfsæson nærmer sig sin afslutning. …