Sportsjournalisternes Golf Klub

Invitation DM og Made in Great Northern.

Der er virkelig noget at glæde sig til i slutningen af august, for alle medlemmer af SGK. Først 18 huller på Great Northern og dagen efter gælder det 36 huller til vores DM. Derfor laver vi denne samlede invitation for begge matcher.

Made in Great Northern

Lad os begyndte med Made in Great Northern, der afvikles på Great Northern den 28. august – dagen efter Made In Denmark slutter. Vi har fået en ganske fin aftale med det nye flotte anlæg i Kerteminde, så selvom matchfee denne dag er helt oppe på 900 kroner, så får man masser for pengene. Først og fremmest en unik golfoplevelse på Danmarks første Jack Nicklaus design men også frokost og en øl i Restaurant Eat, banesandwich og en vand. Snyd ikke dig selv for at spille denne perle af en helt ny superbane i Danmark, hvor standard greenfee er 900 kroner udelukkende for golf.

Banen er en anelse krævende at gå, så buggy kan med fordel bestilles. Buggy koster 300 kroner.

Første start er ca. klokken 12:00. Tilmeldingsfrist til Made in Great Northern er torsdag den 24. august ved midnat.

Vi har undersøgt mulighederne for overnatning i Nyborg - læs mere nederst på siden ...

DM præsenteret af Global Cooling

Tirsdag d. 29. august indtager Sportsjournalisternes Golf Klub hjemmebanen Sct Knuds for at afgøre kampen om Danmarksmesterskabet 2017. Sidste år skulle der fire omspilshuller til, før Lars Krabbe fik besejret Leif Poulsen og kunne kåres som mester.

DM er business as usual, men der er en enkelt ændring i forhold til sidste år - nemlig at matchfee betales samtidig med tilmeldingen på hjemmesiden. Det vil sige, at I ikke skal betale i sekretariatet – så problemerne med at huske kontanter er også løst. Scorekort hentes dog stadig hos Rene i sekretariatet.

Matchfee for 36 huller er 400 kroner – eller 550 for type B. Matchfee for 18-hullersrækken er 350,- / 500,-. Begge dele inkluderer golf, frokost, middag, drikkevarer til middagen (ikke til frokosten) og præmier – til dem, der skulle vinde sådan nogle.

Første bold sendes afsted 8.00. Der er frokost fra ca 11.30. Deltagerne i 18-hullers rækken indleder med frokost og sendes ud 12.30 – og derefter slår 36-hullers deltagerne ud på anden runde. Efter matchen bliver der tid til et skyl og en drink på terrassen inden den fælles middag med præmieoverrækkelse.

Husk ved tilmelding at gøre opmærksom på om du deltager i 18 eller 36 huller. Hvis du er forhindret i at deltage i spisning så notér det venligst i bemærkninger. Sidste frist for tilmelding til DM er torsdag d. 24. august ved midnat. Har du specielle ønsker mht starttid så notér det ved tilmelding. Vi forsøger at tage hensyn til ønskerne, men skal også have det til at gå op.

For en god ordens skyld repeterer vi lige propositionerne. Der spilles 36 hullers stableford med fuldt handicap. Det er ikke tilladt at køre i buggy i 36-hullersmatchen. Ved lige antal point efter 36 huller spilles Sudden Death Play-off. Udover DM-titlen er der som vanligt også et trofæ til vinderen af scratchrækken. De fem bedst placerede i mesterskabet kvalificerer sig automatisk til SvensKampen, hvis de vel at mærke ønsker at deltage.

Scorekort afleveres straks efter hver runde i sekretariatet. Husk at kontrollere Jeres scorekort grundigt INDEN det underskrives og afleveres - det gælder både antal slag og stableford point på hvert hul. I værste fald kan et forkert udfyldt scorekort (med underskrift) medføre diskvalifikation.

Overnatning

Nu hvor de to turneringer ligger så tæt både i kalenderen og geografisk har vi taget kontakt til Åløkke B&B i Nyborg. Her melder værtinden Lone tilbage, at hun lige nu har 8 ledige senge til natten mellem den 28. og 29. august. Umiddelbart lyder det som to værelser og en lejlighed. Inklusive morgenmad, sengetøj, rengøring m.m. skal hun have 3000 kroner ialt for alle rum - altså 375 per person. Denne pris forudsætter dog at alle værelser er fuldt besat - altså 8 personer, så den endelige pris vil afhænge af tilslutning.

Eftersom vi i bestyrelsen ikke har nogen fornemmelse af hvor mange der vil være interesseret nøjes vi med at viderebringe meldingen. Vi har forklaret at hun muligvis vil blive kontaktet af en eller flere SGK'ere. Med andre ord opfordrer vi til at alle, der deltager i Made in Great Northern og er interesseret i overnatning forsøger at koordinere noget internt og på den baggrund tager kontakt til Åløkke B&B. 

Og hermed nåede vi til vejs ende i denne invitation, som altså byder på to fantastiske arrangementer i slutningen af august måned.

Vi ses på Fyn.

søndag 13. august 2017

Flere nyheder.

  • Invitation Springtime Classic og generalforsamling

    I 1963 sang Bob Dylan “The Times They Are a-Changin’”. Det var rigtigt dengang, og her 61 år senere er det sta…

  • Hans Grønfeldt er afgået ved døden

    En af monopolets helte, Hans Grønfeldt, sov stille ind natten til søndag efter længere tids sygdom. Han blev 8…

  • Nicolai Højgaard modtager Den Gyldne Golfbold

  • Invitation: Kom til overrækkelsen af den fornemste hæder i dansk golf

    Pressen inviteres hermed til overrækkelsen af Sportsjournalisternes Gyldne Golfbold 2023. Overrækkelsen finde…

  • Sommertur 2024 - Royal Oak og Vejle

    Mandag 1. til onsdag 3. juli 2024 Vores base bliver på Royal Oak i Jels. I 2023 blev 10 luksus Spa huse på hv…

  • Mindeord om SGK-medlem Hans Kiel

    Det er med sorg, at vi må berette om et dødsfald blandt medlemmerne i SGK. Det gælder vores mangeårige medlem,…

  • Nyhedsbrev november 2023

    Kære medlemmer. Det er surt, men sandt. Sæsonen er slut for SGK.  Det er den ikke for de professionelle golf…

  • Hurra for maden, vinen, musikken, bestball og 5.-pladsen – så pyt med vejret og den laaaange, våde bane

    Det er halv-italieneren Kim Ferrigno, der har sagt, at en sport, hvor man i mange sammenhænge er sin egen domm…

  • Sæsonen sluttede med sidevind, den tættest mulige afgørelse og en god idé

    TLP Golf Autumn Leaves hedder årets sidste ordinære turnering i vores højt værdsatte forening. TLP Golf fordi …

  • Invitation TLP Golf Autumn Leaves

    Vi bryder os ikke om det, men det er desværre sandt. Endnu en fantastisk golfsæson nærmer sig sin afslutning. …